Over LABEL B

Over LABEL B

Ik ben Hanna, het gezicht achter LABEL B. Ik ben geboren in 1976 en woon met mijn zonen Casper & Siebe in Breda.  Sinds 2000 werk ik als juf in de bovenbouw van een basisschool. In 2020 was ik klaar voor een nieuwe uitdaging naast mijn baan als juf. Iets waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Zo startte ik dat jaar met LABEL B.

Kwaliteit, een eigen stijl, service én snelle levering zijn erg belangrijk voor mij. Bij LABEL B vind je alleen producten door mij ontworpen. Daarnaast stel ik hoge eisen aan de kwaliteit van producten. Alle producten die je in de shop vindt, zijn dan ook van de beste kwaliteit. 

Hoe het allemaal begon ...

Naast LABEL B werk ik als juf in de bovenbouw. En als juf plakte ik de hele dag briefjes op mijn bureau. Wat ik nog moest kopiëren, welke kinderen nog instructie nodig hadden, welk gesprek ik nog moest inplannen, welke mail ik nog moest beantwoorden... dat! Daar was ik klaar mee. Dat moest anders kunnen .... ik ontwierp het leerkrachtbureaublok.

Ik had van te voren niet bedacht dat zoveel leerkrachten al die briefjes ook maar niks vinden. Er zijn toen via social media zo onwijs veel bureaublokken besteld. Zo tof!

Ik besloot daarna mijn eigen webshop te beginnen, zodat het bureaublok makkelijker besteld kan worden.

Ook ben ik verder gegaan met het ontwerpen van andere producten ... ik word daar helemaal blij van!

 

 

 

 

© 2020 - 2024 LABEL B | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel